Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har varit SÅÅÅ långt nere o kuvad..men blir allt starkare !


Styrkan gror i mig


känner mig
så ivrig


vet inte vad
det är med
mig


vill ta hela
världen
i min famn


krama alla
och en var


kyssa solen


älska med
månen


följa med en
gråsparv
halvvägs till himlen


gunga i en
trädkrona

som ett sommarbarn


simma genom
varje ocean


för att stranda
i din famn


älska

älska


älska


orädd möta

g
r
y
n
i
n
g
e
n




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 513 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-04-02 14:40



Bookmark and Share


  Eddy Norest
Vilken kraft och glädje i denna dikt! Bokmärker!
2009-04-17

  Larz Gustafsson VIP
En fantastiskt glädjesprudlande dikt.
2009-04-02

  Bodil Sandberg
ooo så härligt..så befriande att läsa!!!Ljuvligt!!
2009-04-02

  Fredrik Stillesjö
Hej Teresia!


Glädjen känns genom skärmen och inbjuder till dans! Hälsar vännen Fredrik
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell