Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögner

ibland berättar jag saker
och ibland är de inte helt sanna
kanske lite mer förstorade än vad jag tänkt
efter som det är så svårt att passa in nu för tiden
men för dig
för dig kan jag bara berätta sanningen




Fri vers av Blunder
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-02 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blunder
Blunder