Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urspårade & utsökta





Jag är vild, urspårad & fri

På mej får ni aldrig nån pli

Jag skriker mitt upprorsskri



Jag är vacker & naken

Jag är utsökt & vaken

Jag har dödat draken!



Ensam jag vågade vara

Sen kom vänner underbara

Vi satte stopp för vår ökenmara



Vi är arga & sälla

Starka & snälla

Vi dricker livets källa



Vi är framtidsvarelser

Lever sanningens uppenbarelser

Vi har spårat ur

Livet går mest i dur.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-02 21:16



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Den tål att läsas igen, man blir glad av det upproroska i dikten, energin är så levande...

Gillar mång adelar men mest, "Vi är framtisdvarleser" det är så snyggt.

applåder!
2009-04-03

    Anna-Madelene
Djup, klar och gulligt
2009-04-02

  Johan Bergstjärna VIP
2 kommentarer från
1:a publiceringen:

Cosmic Johanna
Härligt frihetsbejakande med många

djupgående referenser till det
existensiella.

Applåder!
2009-04-01 Ta bort



flickan i spann
Du har många bra sammansättningar av
ord,"Vi dricker ur livets källa, " Jag
är utsökt och vaken, "vi lever
sanningens uppenbarelser.
2009-04-01 Ta bort
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP