Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gör mig transparent

du
lyser upp gråtrista spårvagnar
och jobbiga ungar
tråkiga reklampelare
moln över stolparna

du
lyser upp mig
så jag
inte har en skugga kvar att gömma mig i

du lyser upp och ser rakt igenom
jag vågar inte vara vän med dig,













kärleken




Fri vers av åttabitar
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-03 09:50



Bookmark and Share


    deb8
Kärleken är vacker och kommer i många former och många gestalter. Tycker mycket om din dikt som förmdlar den med magi.
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

åttabitar
åttabitar