Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(En del av en gammal text som gav upphov till en ny)


kraschlandning





hon föll så hårt
och så långt
att vattnet blev betong
med söndertrasade
lemmar
drömmar
och hjärta
andas hon vatten
under ytan av verkligheten
som en gång var en del
av mig








Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 438 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-03 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad