Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland händer det att man bara måste skriva om kärlek. Klyschigt eller inte? Vad tycker läsaren?


Bläckpennan och parkbänken

Vid ån
på en parkbänk
kan du läsa ditt namn
i blått bläck.

Det var hon som skrev. Hon. Mitt i ett underbart lyckorus.
Och vattnet porlade. Och solen sken.

En kram.
Hon gick ut och tog våren med storm.
Skrev ditt namn på bänken där hon satt
och du
skrev i hemlighet hennes namn i ditt hjärta.




Fri vers av Violet Blue
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-03 14:48



Bookmark and Share


  Carin
Sockersött, perfekt nu när det är vår :)
2009-04-03

  Yrre VIP
Kärlek, det mest eccensiella. Underbart skrivet!
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Violet Blue
Violet Blue