Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna mening har tre betydelser. 


Tre tolkningar

Kvinnor får lättare förkylningar än män.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 324 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-03 14:54



Bookmark and Share


    leelee
Ser!
2009-05-30

  peter markurth
fyndigt
2009-04-13

  Mr Lindemann VIP
Att fökyla sig lättare som kvinna än som man, vara mer utsatt, smittobenägen
Att kvinnans förkylningar är lättare till sin natur än mannens

Att bli något lättare av en förkylning, är så kvinnans lott gentemot mannens
2009-04-03

  Elaine.S VIP
Japp!! tre betydelser:)) Kul!!
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver