Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Transsystemisk insikt

 

människa vad är du

 

komplext

[o]förutsägbar

 

i alla sammanhang

 

överlägsen reduktiv

förklaring beskrivning

 

nyfiket driven

[menings]sökande

lärande

 

mer än sina delar

baserad på detaljer

 

så helt och fullt ut

 

varande

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av J A Nicander
Läst 441 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-03 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J A Nicander
J A Nicander