Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilse... utan dig.


Jag är vilse utan dig !

Det finns himmelska ögonblick här på jorden.
För mig är det de stunder jag får vara med dig.

All längtan, all ömhet, all kärlek, all saknad..
du föder så mycket värme innombords
och får mitt hjärta att svämma över..

Vill beröra ditt innersta få dig att förstå..
att du är allt jag vill ha, allt jag behöver.

Ge mig din hand att hålla i, för
jag är vilse utan dig..












Övriga genrer av JoLu
Läst 352 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-04-04 12:28



Bookmark and Share


  Angeldust
Alltid vilse utan den man håller kär..förmedlar det utmärkt dessutom.Kram Sunny
2009-06-20

  alvan
Ja jag är ju så svag för sånt här så... ja.. jag tycker mycket om hur du förmedlar känslor som är starka.. desperata kanske... och så kärleksfulla!
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

JoLu