Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleken övervinner


Det är när du kysser

Det är när du kysser min panna
med mer än halvöppen mun

som jag börjar brinna inombords

Det är när du kysser min panna min hals
när du omfamnar mig när du finns
närmare än nära

När du smeker min mage fast med din hand
en bit ovanför
min allt känsligare hud
det är då jag svarar ifrån själen

inifrån




Fri vers av Andasin
Läst 1165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-09-14 00:33



Bookmark and Share


  kath
Så nära det sköra i oss är vi då, dina ord beskriver det vackra de stunderna bär i bilder som talar
2006-08-23

  Hans w-art Westlund VIP
njuter av sådan fina texter. mycket bra. ska bokmärka den så jag kan återkomma...
2005-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin