Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödslängtan




Dödslängtan fyller mej med frid inatt.

Endast 2 älska(n)de katter & mitt skrivande,

& några stycken människor,

får mej att inte ta steget över till andra sidan.

Jorden är inte ett hälsosamt ställe.

Hungrar så efter att få komma hem.

Bara en annan människas själ & kärlek

kommer få mej att stanna här ~ i längden.

Bara någon som är som mej...




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-04 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP