Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommartid




Dina kåta lår

Ditt fullständiga

Vårt uppror

Mot död

Vi har bestämt

oss för att leva allt

Kosta vad det vill

Sanning till varje pris

Dom döda tror dom lever

Men vi ska skrika ut det levande

hänsynslösa & strålande

Fan jag bor i Örebro

En mainstream liten kristen skitstad

Jag får skylla mej själv

Kanske Stockholm är likadant

Du kysser mej med ditt mest strålande

& jag ansluter mej till dina trupper

av kärlek & uppror & lovprisar Livet.

Det är sommar & vi fäller ut vår kärlek.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-04 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP