Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills jag




Smultrondagg i din blick

Du serverade mej kaffet

& sen sprang djupt ut i din skog

Det tog mej halva

dagen att
hitta dej

En sån sorg att du var borta

Åh som jag älskar & hungrar dej

Du låg i en mossa

Såg ut som död

Tills jag kysste dej

Då stod allt upp i blåglödeld.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-04 01:42



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Vilken morgon efter kaffet,

döden och kärleken håller varann i handen

i livet på jorden och bortom:-)

Vilket långt och intressant ord du skapat på slutet,

var tvungen att läsa om några gånger..."blåglödeld"

och visst elden ser ju oftast blå ut...:-)
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP