Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt kapitel

Luften är tunnare,
intensiteten har lyft.
Det dallrande trycket
över bröstet
över livet
har lättat.
Jag kan andas igen.

Livet är blåare
luften är tunnare.
Jag kan andas igen.

Ett nytt kapitel har börjat
och allt ont har åkt hem.
Kvar är kärlek.




Fri vers av Lee 2
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-04 11:59



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att jogga in det sensuell i tillvaron och vara där i emottagandet av dess budskap

Sedan att vara den som springer erotikens budskap till möte i att finnas till i vår

Så blir det sex och så i ångande passion blir det vår
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Lee 2