Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tranlimerick


En fuling till karl borti Ghana
gjorde till söndagslig vana
att lura en dam
-han var så infam-
att smeka en nyvaknad trana




Fri vers av halmstrå
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-04 15:59



Bookmark and Share


  korpfjäder
Kan man lura damer på det viset?
antar att tranan gömdes i någon av karlslokens rymliga "fickor"..
2009-04-04

    papillon
Trana? Trana!!?? Dom har ju för fan en lång vass näbb!! Men vad vet jag, fåkunnige, om karlar från Ghana........
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå