Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

unthought word pudding



corrupt passages... blank mind divulge naught
memories pass... eyes blink... gone
if wind be faithful... fly

crude truth be following suit
sound mind in sound soul... scream
listen... screams fade... listen...
whispers in the dark

share the noise... speak
mere fleeting flow free forever
what is light?
spoken word so free of doubt
what is now?
essence of time divided into pieces

blame goes where blame knows
sedated eyes never speak
sedated mind never think
sedated fingers knows no words

but what is l... cannot say
matters more when none is near
matters none when none is there

to follow, to fly, to ramble and hold breath in so deep it hurts when I smile

silence now... silence and dreams gone ever long gone
silence and sweet distress
silence and mindless violence ever inwards
to bleed... inside... to never be alive


death is close 
she knows

the dark angel of everlasting judgement
she knows

truth isn't the saviour you thought up
angels are but humans sans wings

but death is close
breathing on my neck at night
scraping her sharp nails on my window
making my dreams dark

let it go forget let it go forget

nothing matters but the rain

nothing matters
nothing exist to matter

nothing exists

I falter and I break
crumble and shatter and pieces of me run away
my whole is nothing without 
and I don't remember when

why did the birds all fly away from me?

let it go forget let it go forget let it...

I don't remember who I was supposed to never know

time to stop

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-04 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen