Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nervtrådar

om de mot min vilja vägrar
öppna sig
kan jag lika gärna ondskefullt
förgifta de nervtrådar som
slagit knut på sig själva






Fri vers av jordgubben
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-04 19:07



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Ser knuten framför mig...bra!
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

jordgubben
jordgubben