Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LjusRäddningsBragd




ditt vita skinn

du skälver

ger dej

min själ & mer

plågar dej

våra blickar

på resa

 i himmelskt rus 

. . ...  . .   ...... ..  .  . .. ....

din vita

knottriga
hud

slickar dej

zick~zack

in under

troskanten

& du ber mej sluta

dina naglar

skadar mej

... .. . . . .... . . . ..  .. .. .  ..

murarna smälter

all terror släpper taget

i vår envisa kärleks

exorcism

din ömhet

gör mej så kåt

långa kyssars glädje

allt ska bli bra

...  .. . .  ...  ..... ... .. . .  . ...

din kåthet mitt ljus

vi passar inte in nånstans

bara hos varandra

bragd vårt räddande

av det heliga inatt

orgasmer av närhet genom

smärtan & sorgen

helar oss.

 

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-06 03:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP