Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det sanna livet i drömmarna





i min nattliga dröm
är vänskapen så öm

där är livet sant
& intressant

jag får vara med hela mitt jag
som jag inte kan när det är dag

oh frihet & brinnande ro
jag känner det underbara gro

i mina drömmar kommer jag hem
leende lycklig i själ & i lem

där smeker gud
min hungrande hud

då är jag älskad älskande & säll
jag längtar efter att det ska bli kväll

vilken rik gåva
att få sova




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-05 04:11



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
Det är i drömarna som verklighetens moder skapas.
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP