Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självscanning


Nuförtiden är det modernt

att scanna sina varor

så kallad självscanning.


I den känslokalla

enkelt kalla lokalen,

gå runt runt och identifiera

går över gränsen för

varors privatliv




Fri vers av jordgubben
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-05 11:27



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Bra slutkläm som alltid när du skriver.
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

jordgubben
jordgubben