Akrylbild och foto: Ulla  

Till en god vän

 

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akrylbild och foto: Ulla  

Till en god vän

 

 




Några ord till en vän

 

ett ord

en lång paus

ett par meningar

 

några få ord

från dig

säger mer

än du vet

 

vänner läser mellan rader 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-04-05 15:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Viist är det så! Bra skrivet!
2009-04-05

  * Ammi *
precis så är det , och vad vore vi utan dessa vänner.
så fint Ulla...
2009-04-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst är det så
man lyssnar ofta på
det som sägs med
tystnad då...
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP