Foto Ulla

Det finns skönhet.
Det finns kärlek.
Det finns glädje.
Alla ni som lider av världens elände - försvara dem!

Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla

Det finns skönhet.
Det finns kärlek.
Det finns glädje.
Alla ni som lider av världens elände - försvara dem!




Kanske kärlek är allt

 

kärlek

som omsluter

frusen själ

 

alltings kärlek

från natur

som enbart ger

 

ta emot

visar sig vara

nog så svårt

 

utan kärlek

i hjärtat blir

livet armod




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-04-05 15:35



Bookmark and Share


  ~~*MariamAurore*~~
så fint skrivet

kram
2009-04-07

  © anakreon VIP
Meningen med livet är
att i kärlekens namn
ge livet mening.
Carl-Erik
applåderar
2009-04-06

    Melona
ja, så är det ju

det finns kärlek
det gällar att förstå det
var den finns
och ta emot den!

det är inte alltid så lätt!
2009-04-06

  friheten
Kärlek är allt, så vacker skriven
2009-04-06

  Sladjana Zubcevic
"kärlek

som omsluter

frusen själ "
Underbart skrivet vännen!
2009-04-06

  kärleks ängel
kärleken ett måste!!
2009-04-06

  Annie b'larsson VIP
Vill tillägga: naturligtvis kan det också handla om Kärlek till någoting; till naturen, till en passion för något, Kärleken som drivkraft i livet.
2009-04-05

  Annie b'larsson VIP
Ja, kärleken är allt.
Den djupa, äkta kärleken, som handlar om att man kan vara beredd att ge upp kanske både liv och hälsa för en människa man älskar. Kärleken är allt.
2009-04-05

  Ronny Berk
väl tänkt och skrivet om kärleks vara och kunna, en träffande bild som väl kompletterar texten...ja...
2009-04-05

  Eva Langrath VIP
Vacker text för utan kärlek i hjärtat bli livet ett ingenting.

Eva
2009-04-05

  Mr Lindemann VIP
Ja, att bejaka livet är att också bejaka lyckans motsatts
2009-04-05

  * Ammi *
utan kärlek är det tomt, och meningslöst
2009-04-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så är det nog
om allt inuti en dog
inget kom ut
då det tillbaka
emot en själv slog
2009-04-05

    snöö
Ja så är det nog, kärleken det viktigaste av allt. En gåva för den som får ge eller ta emot den.
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP