Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kommer igen min vän - när allt är på riktigt - men inte förrens då.


Jag har varit borta länge nu, långt långt bort i skuggorna har jag flutit.
Och jag har satt minna spår i minnen och själar.
susat som vinden i säven och kletat glädjetårar på sorgsna barn
Ja mycket har jag hunnit med under tiden du sov och ännu ligger du där tyst och kall.
Och hur jag än försöker elda din kropp bryts du ändå ner i små små delar, snart för obefintliga att se.
Men jag kommer inte att ge mig, jag kommer komma tillbaks och kämpa vid din sida - nästa gång jag är på besök. Efter nästa pass i skuggornas dal - då ska jag väcka dig på riktigt - till ett liv av av blått och rött, men inte före jag funnit det - det där. ....Nej inte förrens då.




Fri vers av lovisaB
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-05 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lovisaB
lovisaB