Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken och smältbar (begär)


Glödhet trampar du vinet
barfota strumplös i vrede
fastnar i ansiktet, grinet
format att hysa den lede

satan vad bitterhet tär


Stelnad vänder sig sodom
städernas lustlösa spegel
tänker, och scenen syns fordom
smältbar i årstidens degel

helvetets tidlösa sfär


Naken lämnad som rester
ärrad i våldtäkt för livet
kroppsvätskors tid, alla fester
snuthäcken vet vad blev skrivet

fängsligt bevarad som här


Skriven utlagd av mening
enad men ensam bland alla
kärlekens sista förgrening
skulle du älskande falla

djävulsk förklarat begär





Fri vers av halmstrå
Läst 281 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-05 17:01



Bookmark and Share


  korpfjäder
nattsvart och oduckat.
skickligt rimmat som vanligt.
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå