Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtansfull

vatten glittrar i solig sommarmiljö
värmen kommer som en kär gammal vän
smeker de tröttaste av lemmar
gammelmor har värmt upp kokkaffe i pannan
trätrappens slitna brädor lyser inbjudande mot oss alla
varför inte ta tillfället och byta några ord
med henne som burit livets erfarenheter i sitt ömma hjärta
värmen är större där, till och med solen bugar
Iris, du är fortfarande underbart vacker...




Fri vers av palle
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-05 18:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vördnad och respekt för de gamla, som har så mycket att förmedla.
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

palle
palle