Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidig morgon..

En tidig stilla morgon
med fönstret lätt på glänt
hör en liten fågel sjunga..
just för mig, från himlen sänt







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-05 22:50



Bookmark and Share


    wildrosen
helt underbar vacker..som kan tolkas som en hälsning från våra kära som lämnat oss.
2009-04-08

  Sladjana Zubcevic VIP
Vackert skrivet min vän!
2009-04-05

  Larz Gustafsson VIP
Ett jättefint sätt att börja en ny dag på.
Det finns alltid mycket glädje i det du skriver.
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP