öhhh... jag tycker de flesta verkar må skit,
när ska det vända, när ska dagen gry?" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
öhhh... jag tycker de flesta verkar må skit,
när ska det vända, när ska dagen gry?



Kärleken är det enda som håller Själen vaken




Så varför kan inte alla bara älska varandra

& sej själva & hela skapelsen,

så att Jorden äntligen blir det paradis

som det var meningen i Guds drömmar??




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-06 02:02



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Du sprider ljus genom denna,

en värme kommer igenom, för tänk om den skapar förändringar i någons medventande...tänk om kärleken fick plats...

Applåder!
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP