Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåsipporna sjunger blått guld




dricker

chivas regal

inatt

för att

fira

min comeback

in i våren

checkar ut från

vinterns nattpass

lyssnar på dylan

mitten sjuttiotal-plattor

gud är glad

för mitt sällskap

katterna är vårrusiga

& lär mej att leva & älska

jag hävdar att

kattsläktet

är

överlägset

människosläktet!

hoppas du sover

& drömmer gott vännen johanna

du var så ledsen i brevet igår

skriv som den gudinna

du är

skit i lärarna!

varför ska du gå på den där

skolan för???

du är den överlägsen

& lära sej skriva

kan man utan skola.

nu ska jag ta en

whiskey till

imorgon ska

jag åka & köpa en kratta

& kratta undan fjolårets lönnlöv

& städa trägårn

sätta dom där fröna

till solrosor

den här sommaren ska

bli festlig

livet blir

vad vi gör det till

med

kärlek

uppriktighet

överseende

förlåtelse

kommer

man

långt

det

kallas

att

mogna

det

är

att

rädda världen

från

total

undergång

kärleken

är

skön

skön

skön!

dont

shut

it down

today...

dont

you

let yourself

&

him

&

her

down

ska

jag

städa mitt akvarium

imorgon

jag lovar

stackars firrar

men bäbisarna

överlevde

kanske för att

jag inte bytte vatten

så dom slapp

kloret

blåsipporna

sjunger blått guld

jag är fri från skuld

du ... someone :::

jag

vill

kyssa

hela

din kropp

&

själ

im

an

outlaw

who

are

you?

Ska

vi

hoppa

på det

där

godståget

& se var vi kommer

i sommar

i want you

i want you

i want you

so good

vill kyssa din djupaste längtan

din högsta önskan

& allt däremellan

& allting annat

i

love

you

.

.

.

.

><

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-06 03:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP