Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Han såg henne inte

 

I flera år hade hon stått därute varje eftermiddag

Hon frågade sin mamma flera gånger om det snart var nu

Skulle han inte komma snart

Det lilla hjärtat rusade innan hon tog sin docka med sig ut

Så ställde hon sig vid entrédörren

Hon tittade bort mot det håll där han brukade komma

Vad länge han dröjer idag

Hon kände sig orolig och lite rädd

Men nu hördes det välkända ljudet

Motorcykeln kom sakta körande mellan husen

Hon såg hans ljusa jacka och hatten lite på sned

Hjärtat for upp i halsgropen

Hon tittade ner i marken

Väntade

Han ställde motorcyklen. Tog sin väska. Gick in.

Syntes hon inte

Jo men hon stod ju mitt på gången

Ändå såg han henne inte. Den här gången heller.

Inte en enda gång såg han henne

Sin dotter

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-06 09:26



Bookmark and Share


  LassO
selektivt seende... sällsynt dumt dessutom... alla är förlorare
2009-04-06

  Mr Lindemann VIP
Uscha, ja

Det är bland det sorgligaste som finns, att inte bli sedd som barn

Ja, du återger det bra så att jag misstänker här att du skriver lite utifrån egna erfarenheter
2009-04-06

  Eaglemountains VIP
Oj, vad detta gjorde ont att läsa .....
2009-04-06

  Hans Christian
Oj, det gör ont, mkt ont att läsa detta.
2009-04-06

    sunnanvind
Mmm...tänk om han sett* henne, gett henne bekräftelse...visat kärlek..pappakärlek allt vad den innebär..vad pappor betyder för sina döttrar är så stort, så stort...
Önskar de kände o visste om det för att kunna handla på det sättet vi döttrar så väl ofta känner saknad av... ..Kärleken ...den allra första bekräftelsen från manligt håll...Väl så viktigt då vi ska välja partner en dag..referens saknas tyvärr ofta...
Nu flög jag iväg i fundering här..men du fattar nog vad jag vill säga...
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP