Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Plats för ljuset

 

en gång var jag på regnbågen

och sjunde himlen har jag besökt

paradiset på jorden var vårt

 

min ickevalda ensamlängtan

glömmer ibland att man

ska räkna de lyckliga stunderna blott

 

nu börjar sorgen om från början

försöker ta mig upp till kanten

efter att ha dråsat ner från regnbågen

 

kanske lyckas jag bättre denna gång

kanske orkar vänners stöd nå fram

kanske solen värmer fruset hjärta

 

vintern var evighetslång och nu

är vårljusets solar nästan heta

det finns plats för mer ljus

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-06 09:37



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Fin bild och texten är så fin.
2009-04-06

  * Ammi *
Underbar text vännen, hoppet som skymtar trots fall från regnbågen .. för det är ju så det är, vi faller om och om igen, förhoppningsvis med längre intervaller
kram
2009-04-06

  Eaglemountains VIP
Det är inte lätt, när man rasar ner igen, och påminns om sorgen.
Då är det inte heller så lätt, att räkna de lyckliga stunderna blott, och titta på de ljusa minnena. Men bättre dagar kommer, det ska Du få erfara.....jag skickar en tröstekram till Dig.

Din vän Ted
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP