Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljust nu



Gröna tankar står sommaren vid
ljus och vind och värme
svettdroppar från ansträngda ansikten
sorgsna ögon öppnas

Ser du din värld, min vän
ögonen talar långsamt och klart
som endast seendet själv kan
svärtan fasas ut
och dess diffusa ingenting
formas till färg
och ljus

Andas, viskar vinden
forma orden djupt ner i lungan
ser du, ser seendet
blicken vilar på en klar himmel

Världen är grön
och himlen
den är blå

idag

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-06 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen