Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Triumfens ögonblick

 

Triumfens ögonblick

bedövade smärtan och

den där klumpen i halsen

märktes inte.

 

Då.

 

Utan ess i ärmen

synas verklighetens

pokerspel innan

"game is over"

 

Triumfens ögonblicks sötmas tid

tog ett hastigt slut 

men än är det tid innan

"game is over"

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-06 11:44



Bookmark and Share


  Hans Christian
Gillas starkt!
2009-04-06

  Michaela Dutius
Ja smärtan kan bedövas av framgång...kan det vara anledningen till att vi alla jagar frmagång- på något område
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP