Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar på LSD.

Lsd. Skapa min värld så som
varje människa vill ha den
varm. Mjuk. Perfektion.
Precis som du alltid varit
förblir allt en hallucination
lika hemsk som en mardröm.
Du har ruinerat min värld.
Den är så tom utan våra andetag.











Övriga genrer av RedCherry
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-06 16:19



Bookmark and Share


  blaite
Starkt vacker..
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

RedCherry
RedCherry