Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är de för mycket begärt (av kärlek)

Vill att du stillar mina tårar
smeker min kind varsamt
kramar min hand i din

visar mig vägen hem
när jag är vilsen och rädd
finns där när styrkan tar slut

Vill att du ser mig för den jag är

Undrar om du stannar eller går
när mina ögon är sorgsna
och hjärtat känns tomt

Finns du kvar i kärlek?

Eller är de för mycket begärt?

 

 




Fri vers av Lindizz
Läst 331 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-04-06 19:02



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Stark och känsloladdad poesi, nej det är minsann inte för mycket begärt, kärlek och applåder
2009-04-08

  Eva Langrath VIP
En önskan om kärlek som finns när den behövs.
Vackert skriven

Eva
2009-04-06

  friheten
Vacker skriven
2009-04-06

  karenina VIP
nej inte är det för mkt begärt. just de där byggstenarna är grunden i sann kärlek
2009-04-06

  Mr Lindemann VIP
Dessa rader når mig likt fjärran regn når den torra slätten
Som milda vindbyar längst med ängen, som lätt smeker blommorna en klar sommardag och lyften fylls av dess bris

Melankoliskt tonar en begäran så in
2009-04-06

  Sladjana Zubcevic
"Vill att du stillar mina tårar
smeker min kind varsamt
kramar min hand i din

visar mig vägen hem
när jag är vilsen och rädd
finns där när styrkan tar slut

Vill att du ser mig för den jag är"
Djup och vacker ...
Underbart skrivet!
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz