Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eleven words



dreams dissolve
in drips and drops
calm resolve
in sweet collapse

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-06 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen