Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Det skulle aldrig falla mig in

 

missförstå mig gärna

men räkna inte med att

jag ber om ursäkt

 

räkna inte med att

jag vänder andra kinden till

för jag står inte kvar

 

ställ inte krav på mig som vän

då har du förlorat min vänskap

innan besvikelsen gått upp för dig

 

samma andas barn behöver inga förklaringar

det skulle aldrig falla mig in att diskutera

vänskap som inte är självklar




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-06 23:22



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Kristallklart!
Men hur blir det
för alla de som
inte VET vad
vänskap är,
som trevar
och försöker
och inte når
ända fram?
2009-04-07

  glittertindra
jo.. det ska finnas en självklarhet i det.. så sant..
2009-04-07

  Hans Christian
Visst är det så ! Välfunnet. Bilden tycker jag mycket om.
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP