Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snälla snälla säg nånting konstruktivt


jag vill bo i den där moroten

vet ni vad
jag tycker om att ha roligt och jag tycker inte om att inte ha inte inte roligt
rroolliiggtt
och så finns det trevligt också
och sånt
och 93333333333333333333333333333333333333333333333333333'

i min människas stora mysko leksak så finns det en morot som är orange och blå och i den finns det ett monster som leker med barnen
där har de roligt
iaf nästan hela tiden nej jo hela tiden faktiskt
jag vill bo i den moroten som är orange som de flesta morötter och så blå också
fast jag gillar inte barn bort med barnen
det kan vara jag och moroten bara och en massa koncentrerat kul hela tiden
morot morot älskar du mig
det är som om mitt hus skulle älska mig
eller mitt rum skulle älska mig det kanske det gör
jag vill bo i den där moroten




Fri vers (Fri form) av Magneta Myll
Läst 432 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-07 01:48



Bookmark and Share


  lilla t
Förstår, tror jag, att tanke är att följa en tankekedja, och att den som för fram tankarna är en insekt av något slag... blir lite störd av siffrorna som för mig personligen är obegripliga men har säkert en underfundig effekt som jag missar. Har också svårt för inslängda chattförkortiningar men det är ju en moderdikt så jag får vara tyst snäll och beskedlig.
2010-09-04

  Johan Bergstjärna VIP
: )) Härligt!
Blåa morötter ä goast.
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Magneta Myll