Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen fångar in..

Vid vattenbäckens
porlande vatten
njuter själen
tonernas musik..
solens varma smeker
över längtande hud
som sköna penseldrag
målar bort allt det grå..








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-07 11:37



Bookmark and Share


    wildrosen
åh vad underbar ro för själen din text ger..applåd
2009-04-08

  Gisela Nordell
vårkänsla
skön!
2009-04-07

  Larz Gustafsson VIP
Väldigt fin beskrivning. Som en tavla.
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP