Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara orden saknas

 

svårt att inte

bli ledsen när

någon man tycker om

ändrar tonläge och det känns

som om vänskapen är över

det är enbart orden

som saknas




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-07 12:00



Bookmark and Share


  Hans Christian
Så sant så !
2009-04-07

  anits VIP
Så sant skriver du här
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP