Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måttot borde vara

Se dig själv som du är
utan andras attityd
Vad är det som du bär
som gör dig så pryd
Slagfärdighet förpackad med nyanser av orange
men det är inte solnedgången som lockar
Det stela, raka som avsågade stockar
Så länge innan de mjuknar i mullen
det hjälper inte ens att vara en full en




Fri vers av Moniqa
Läst 514 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-07 14:55



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Att vara som man är, javisst!!!:)
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Moniqa
Moniqa