Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beroende

 

jag älskar er

mina vänner

och är beroende av er

dem jag känner

 

ni förljuvar min stund här på jorden

både med och emellan orden

jag önskar er härlig vår och en påsk så fin

nu efter långa vinterns hemska pin

 

sköt om er och ha det bra och umgås med de kära

så fyller ni på energi och lust att med orden nära

 

trivsam påsk med glädje därtill

önskar jag som så gärna vill

att ni mina vänner är kvar

mig vet ni nog var ni har

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-07 18:23



Bookmark and Share


  glittertindra
Stor kram och glad påsk.. :)
2009-04-08

  Gunilla VIP
Tack för underbara ord!
De lyser upp!
Värmen sprider sig
trots regntunga skyar!
2009-04-08

  Hans Christian
Tack, skickar dig ett stort påskägg ! :o)
2009-04-08

  * Ammi *
ja man kan bli beroende av mycket, och vi behöver dig oxå vännen.
Jag bryr mig inte om påsken men däremot våren, som jag ju älskar, därför önskar jag dig en underbar vår, med kameran går du på upptäcksfärd och fyller ditt förråd, i ord och bild, det ser jag fram emot
kram
2009-04-07

  Mr Lindemann VIP
Tackar och önskar dig en trevlig påsk!!!!
2009-04-07

    ej medlem längre
Önskar dig detsamma vännen!
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP