Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bali

Hittade pass i måndags, dykcert igår.
Inte längre våndas, vänta på vår..?

Onsdag, torsdag, till Malmö på fredag.
Ledig från jobb, kyla, stress och sveda.

Lördag, Köpenhamn med tidigt tåg.
Via London, Hong kong, till Balis våg.

Tre veckor med dyk, surf och delfin.
Kommer jag ha den minsta sura min?

Skulle inte tro:D




Fri vers av MinAndeNavigerarGenomEvigheten
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-07 23:12



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Låter som ett underbart härligt soligt sätt att möta våren på!:)
Önskar trevlig resa!
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

MinAndeNavigerarGenomEvigheten
MinAndeNavigerarGenomEvigheten