Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talar du vackert om tiden (svek)



Du talar så vackert om tiden
-de gångna år
bordet där ord var allt som krävdes
medan vinet långsamt blev drucket
-svekfullt

men skulle du ställt dig i vägen
när bilan föll
skulle du fångat all min rädsla
medan kniven längtansfullt djupnat
-ensam

Nej orden du sagt mig om kärlek
när saven steg
väntar mig länge bortförklarad
medan dagen likväl får vänta
-bortom




Fri vers av halmstrå
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-08 08:17



Bookmark and Share


  korpfjäder
tänker på hur svårt det är med tillit..
och får gåshud igen av ditt exakta formspråk.
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå