Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten reflektion till morgonkaffet


Det finns de som har det värre

 

inne hos mig är det tjugotvå grader

jag avskyr att frysa

inne hos mig finns det nybryggt kaffe

annars kommer jag inte igång

 

utanför mitt hus regnar det idag

och tänk vad det växer då

utanför mitt hus är det fullt med

blåsippor vitsippor tussilago

 

inne i mig finns saknaden kvar

men också lyckor av minnen

inne i mitt hjärta är värmen stor över

vännerna som orkat vara kvar

 

snart är det vår och sommar

naturen bjuder upp till dans

och i år kommer jag att tacka ja

och be för dem som inte orkar

 

 

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-08 09:29



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Vackert, ljust, fullt av hopp o tröst !!
2009-04-08

  Mona*
Härlig läsning. Ord jag vill skriva under på.
2009-04-08

  Hans Christian
njutbar läsning
2009-04-08

  glittertindra
jättefin text.. :)
2009-04-08

  Gunilla VIP
Wow!
Välkommen ut i våren!
Välkommen till livet
efter den långa
stränga vintern!
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP