Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag saknar dig så mamma......det gör ont...


ETT SISTA FARVÄL

Ett ljus blåses ut i aftonvinden,
utanför står våren bugande vid grinden.

Farväl vår älskade mamma, saknar dig så,
livets steg blir nu tunga att gå.

Sov vår kära i vårblommors bädd,
lyssna till fåglars sång, var ej rädd.

Utan dig blir livet aldrig detsamma,
Farväl,
tack för allt vår älskade lilla mamma
























Fri vers av wildrosen
Läst 463 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-08 10:26



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fint......ömt skrivet av kärlek..
2009-04-10

  Maria T
Ett innerligt och vackert farväl
till mamma
2009-04-09

  Carola Zettergren
Mycket vackert farväl!
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

wildrosen