Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon

En afton satt hon här, naken,
vi föll in i varandras drömmar,
nakna kroppar mot kärlek,

trevande försök i mörkret,

såg hennes ögon tindra,




jag log och kysste hennes tankar....




Fri vers av peter markurth
Läst 383 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-04-08 13:47



Bookmark and Share


  JessicaB
Vacker text! Jag gillar verkligen ditt sätt att skriva.
2009-04-08

  Suzy med punkterna
Mer än bara kärlek
2009-04-08

  Junitvillingen
Detta är poesi när den är som bäst...helt underbart skrivet, och slutet är " pricken över i "...supergillar denna sensuella kärleksdikt, * vacker som få * är den:-)
2009-04-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
En poet, som får till
det andra vill...
Hur 17 går det till!
Fint blir det
skriveriet...
2009-04-08

  Sturesdotter
En gång till! Samlar dina romantiska rader på hög; tack för dem!
2009-04-08

  Vinkelns
Shit vad romantiskt, på riktigt rörande. Varmt och drömlikt.
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth