Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet finns framför oss!

Bara det att vi står bakom skuggan av muren vi själva byggt omkring oss

Och vågar oss ej ut.





Bunden vers (Haiku) av Silverstjärnan
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-08 18:50



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja precis. Faktiskt. Jo.
2009-04-14

  Nina Pollari
Eller som Thåström sade: "Jag har byggt en mur omkring mig, och nu står jag här och slår."
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Silverstjärnan
Silverstjärnan