Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En människa är inte där hennes skor står
Hon är där hon har sina drömmar (säger ett gammalt uttryck)



Utan drömmar

 

jag är inte ens där mina skor står

för jag hittar dem aldrig

 

i mitt nuvarande tillstånd

letar jag för det mesta efter det mesta

 

då är jag väl där mina drömmar är

men jag har just inga drömmar längre

 

nu vet jag var jag är

här och nu

endast här och nu

drömmarna går bakåt i mitt liv

skorna går väl framåt när jag hittar dem

men jag

jag går framåt utan drömmar




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-08 20:17



Bookmark and Share


  jardan
Fantastiskt skrivet och det är väl där vi kan finna "Det" vi är här och nu endast här och nu
2009-04-08

  Eva Langrath VIP
En innerlig text

"nu vet jag var jag är

här och nu

endast här och nu

drömmarna går bakåt i mitt liv

skorna går väl framåt när jag hittar dem

men jag

jag går framåt utan drömmar "

om att ta ett steg i taget och läa sig leva på nytt när livet gått i kras.
Eva
2009-04-08

  * Ammi *
när drömmarna tar slut, vad har vi då? där innerst inne har du säkert någon dröm, en önskan, ett hopp, så klart !!
det är ju där du är enl ingressen *L*
2009-04-08

  Nina Pollari
Lite Aspengren-känsla över det hela- och finare komplimang än så vet jag inte.
2009-04-08

    sunnanvind
En mycket talande text som berättar om då man förlorat fotfästet i livet, grunden man stått på... applåder till dig du duktiga poetissa!
2009-04-08

  Sladjana Zubcevic
"nu vet jag var jag är

här och nu

endast här och nu

drömmarna går bakåt i mitt liv

skorna går väl framåt när jag hittar dem

men jag

jag går framåt utan drömmar "
Underbart skrivet vännen min!
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP