Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vänner

Bara vänner

Bara bara bara vänner.
Absolut inte mer.

Bara vänner.

Bara

Bara

bara.




Övriga genrer av WinterPanda
Läst 509 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-08 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WinterPanda