Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärleksvers


Du dränker dragen i mascara

Du dränker dragen i mascara
och suddar ut de underbara
rynkor, som du bär på nu.
Säg, måste du ditt anlet dölja
och ansiktet i slöjor hölja
när ingen annan är som du?




Övriga genrer av baruk
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-08 22:00



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj en sån vers
vill nog alla kvinnor
åtminstone en gång
få höra, för att jag så
ständigt skall göra
bokmärker kravmärker
jag den så klart, helt
underbart skrivet!
***************
2009-12-29

  Elisabeth VIP
Egensinnigt finfin!
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

baruk